Acest site folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies-urilor
+40 769041200
secretariat@privacyromania.ro

Formular de înscriere Conferința PR!VACY ROMANIA 2021

PR!VACY TALKS ROMANIA 2021 - WEBINAR - JUNE 10TH, 2021 - 10:00 - 12:00 EEST

Pentru ediția din 2021, organizatorii au luat hotărârea de a elimina taxele de participare la eveniment, susținând astfel toți specialiștii din România care se confruntă cu una din cele mai severe crize medicale. Accesul la lucrările Conferinței Naționale de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021 este GRATUIT și nu necesită înscriere în cazul în care participantul nu dorește certificat de participare și acces la alte resurse informaționale. Evenimentul este înregistrat si este disponibil GRATUIT în spațiul public pentru a asigura accesul unui numar cat mai mare de persoane.

Toți participanții care completează formularul de înscriere următor vor primi certificatul de participare nominal, resurse informative puse la dispoziție de lectori și datele de contact ale participanților care își doresc publicarea acestor informații.

Perioada de inscriere la acest eveniment s-a incheiat. Te invitam la urmatoarea editie care va avea loc in 20-21 Ianuarie 2022.